Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια με ελληνικό φαγητό στο Μπιλμπάο

Ανακαλύψτε τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια στο Μπιλμπάο
Ανακαλύψτε τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια στο Μπιλμπάο
Η Ελλάδα έχει εξαιρετική γαστρονομία και στο Μπιλμπάο υπάρχουν δύο εστιατόρια που ετοιμάζουν αυθεντικό ελληνικό φαγητό
Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια με ελληνικό φαγητό στο Μπιλμπάο

Όταν μιλάμε για διεθνές φαγητό, έρχεται στο μυαλό η κινέζικη, η ινδική ή η ιταλική γαστρονομία, αλλά υπάρχουν και άλλες κουζίνες που ανοίγουν έναν χώρο ανάπτυξης στις πόλεις του κόσμου.

Αυτή είναι η περίπτωση του ελληνικού φαγητού, άγνωστου ακόμα σε πολλούς, που όμως αποτελεί πραγματική λιχουδιά για όσους το έχουν ήδη δοκιμάσει.

Αυτή η κουζίνα αρχίζει να εδραιώνεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Στο Μπιλμπάο υπάρχουν δύο πολύ δημοφιλή εστιατόρια που έχουν αναγνωριστεί από τους λάτρεις αυτής της γαστρονομίας.

Είτε είστε λάτρεις του ελληνικού φαγητού, είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε, δεν μπορείτε να χάσετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στις γεύσεις της Ελλάδας σε αυτά τα δύο εστιατόρια.

  1. Ελληνική Κίνα
  2. καλη ορεξη

 

Ελληνική Κίνα

Στο κέντρο της πόλης, το Grecocina Restaurant ξεχωρίζει για τη χρήση φρέσκων, υψηλής ποιότητας υλικών, τα αρωματικά βότανα και τα μπαχαρικά του, την απλότητα στην προετοιμασία των πιάτων και τον πολύτιμο υγρό χρυσό: το ελαιόλαδο.

Η πρόταση της Grecocina βασίζεται σε ένα ισορροπημένο και ποικίλο μενού, στο οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από σαλάτες μέχρι κρέας, ψάρι και επιδόρπια. Κάθε πιάτο είναι προσεγμένο για να σας μεταφέρει στις αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής και της μεσογειακής κουζίνας.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Διεύθυνση
Οδός Henao 30.
48009 Bilbao Bizkaia

Πρόγραμμα
Δευτέρα: 13:30-16:30h
Τρίτη έως Σάββατο: 13:30-16:30h y 20:30-23:00h
Κυριακή: 13:30-16:30h

Επικοινωνία
τηλέφωνο 946 07 35 53
Grecocina

 

καλη ορεξη


Η Καλή Όρεξη σας προσκαλεί να απολαύσετε μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στους δρόμους της Αθήνας.

Ο χώρος είναι ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής ψυχής που υλοποιείται μέσα από ταπεινά και νόστιμα πιάτα, όπως μουσακάς, εμπανάδα, ελληνική σαλάτα και γύρος. Σε αυτό το εστιατόριο θα βρείτε αυθεντικότητα και παραδοσιακές γεύσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Η αφοσίωση και η προσπάθεια των εργαζομένων να κρατήσουν ζωντανή τη γαστρονομική παράδοση της πατρίδας τους αντικατοπτρίζεται σε κάθε πιάτο που σερβίρουν.

ΚΑΛΉ ΌΡΕΞΗ

Διεύθυνση
δρόμος Fernández del Campo, 31.
48010 Bilbao Bizkaia

Πρόγραμμα
Δευτέρα έως Κυριακή: 13:00-17:00h y 20:30-23:00h

Επικοινωνία
τηλέφωνο 660 65 26 78
Kali Orexi